Glitches and Errors Vol 1 (Old)

Please report any problems you may experience.

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Zayin » Tue May 20, 2014 9:14 am

Sphye wrote:
The "Check All" button in the homestead doesn't seem to be working for me. Clicking on it does nothing.

I'm sorry I missed your post Sphye. Are you still having trouble with it? If so, what browser are you using?

interestingword wrote:I'm trying to gift one of my buddies, and it won't let me. whenever I send it, it says, "sorry, one of the pets could not be found. if you continue to have trouble, contact a site admin." so I sent it again, replacing the pets with different ones. same thing. and again. and again. and now I'm here'

Ok, does the trade page work fine? What browser/device are you using?






























Forevermore wrote:
Image































-Site Help Corner-



Report Site Glitches Here

Rarity Updates

Site & Forum Rules

Eldemore Lore & Info



Image
"To Watch and Protect"

ImageImageImage
ImageImageImage
User avatar
Zayin
Code Wizard
 
Posts: 534
Joined: Thu Jan 17, 2013 11:29 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby interestingword » Tue May 20, 2014 9:31 am

Zayin wrote:
interestingword wrote:I'm trying to gift one of my buddies, and it won't let me. whenever I send it, it says, "sorry, one of the pets could not be found. if you continue to have trouble, contact a site admin." so I sent it again, replacing the pets with different ones. same thing. and again. and again. and now I'm here'

Ok, does the trade page work fine? What browser/device are you using?

The trade page worked fine except for that, and I was on the computer, which normally works best for everything. Then I decided to try it on my phone, it worked perfectly. Probably just the device I was on, happens a lot on a different one. ^.^
Vigilo. Audio. Opperior.

Image

howdy! my name is Sting
podcast fiend, dungeon master
and probable zoology major~
my fave pronouns are he/they


snake facts, free to a good home

mkairalla1 is my parabatai!
Gwen is my argent buddy!
User avatar
interestingword
 
Posts: 13403
Joined: Sun Jan 19, 2014 5:14 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Sphye » Tue May 20, 2014 11:52 am

Zayin wrote:
Sphye wrote:
The "Check All" button in the homestead doesn't seem to be working for me. Clicking on it does nothing.

I'm sorry I missed your post Sphye. Are you still having trouble with it? If so, what browser are you using?

It seems to be working now. My browser is Firefox.
Image
by ebriose.
"But I still hold out hope that maybe someday
I'll be worth more than all the silence left in my way"

♪♪♪

_____________________________________________________________________________
they/them/theirs
User avatar
Sphye
 
Posts: 20817
Joined: Mon Aug 05, 2013 12:06 am

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Zayin » Wed May 21, 2014 5:36 am

interestingword wrote:The trade page worked fine except for that, and I was on the computer, which normally works best for everything. Then I decided to try it on my phone, it worked perfectly. Probably just the device I was on, happens a lot on a different one. ^.^

That's certainly weird. But you say the exact same trade sent just fine on your phone? You could PM me the trade in question if you wanted me to check it out. Does this happen regularly on your computer?

Sphye wrote:
It seems to be working now. My browser is Firefox.

Ok, well as long as it's working!






























Forevermore wrote:
Image































-Site Help Corner-



Report Site Glitches Here

Rarity Updates

Site & Forum Rules

Eldemore Lore & Info



Image
"To Watch and Protect"

ImageImageImage
ImageImageImage
User avatar
Zayin
Code Wizard
 
Posts: 534
Joined: Thu Jan 17, 2013 11:29 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby osmium » Wed Jun 04, 2014 2:27 pm

Hi! I'm having trouble with my trading page. I'm trying to accept a trade on my iPad, it gives me the normal bubble (are you sure you want to accept this trade), I click "yes", but nothing happens! I've been trying to accept a trade for a while now. Please help! Thanks so much. :3
quitting bye
User avatar
osmium
 
Posts: 250
Joined: Sun May 25, 2014 8:23 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby osmium » Wed Jun 04, 2014 7:19 pm

TheFrostDragonKeeper wrote:Hi! I'm having trouble with my trading page. I'm trying to accept a trade on my iPad, it gives me the normal bubble (are you sure you want to accept this trade), I click "yes", but nothing happens! I've been trying to accept a trade for a while now. Please help! Thanks so much. :3

Never mind, it's working now. :D
quitting bye
User avatar
osmium
 
Posts: 250
Joined: Sun May 25, 2014 8:23 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby ElijahWilkes » Sun Jun 08, 2014 9:15 pm

Sooo...I came across a weird thing. I'm doing the CODES thing right now of trying to find out how many of the old bazaar pets there are. And I'm going through pets by ID. I found one that belongs to the ThornsCottage account, so decided to investigate, only to find that when I go to the homestead through the user profile, I can't see any pets, which I would assume means the pets are hidden, for good reason with something like that I would think. But when I click on the homestead link that's underneath the pet, I can see all the pets that are in the ungrouped group.

I would think that this is something that is true with all hidden pets, if you happen to find them by going through IDs. And I'm guessing being able to do this would pretty much ruin the point of hiding the pets, if someone finds a pet through ID, of course. Figured it was probably worth a mention here. xD
User avatar
ElijahWilkes
 
Posts: 2395
Joined: Tue Jan 07, 2014 8:43 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Aralas » Tue Jun 10, 2014 7:35 pm

I was wondering why every time I make a new group in my Homestead, another extra group is created with the title: New Group.

I made about 10 groups and now I have a bonus ten with the same title: new group. xD

EDIT: I just tried deleting some but I still had the same number as before.
Image
Staff Member from 2014 to 2017.
This site will always hold a special place in my heart. Unfortunately, I'll no longer be able to remain an active member, but I wish you all the very, very best.
User avatar
Aralas
 
Posts: 3033
Joined: Sat Sep 14, 2013 9:01 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Zayin » Tue Jun 10, 2014 8:06 pm

ElijahWilkes wrote:Sooo...I came across a weird thing. I'm doing the CODES thing right now of trying to find out how many of the old bazaar pets there are. And I'm going through pets by ID. I found one that belongs to the ThornsCottage account, so decided to investigate, only to find that when I go to the homestead through the user profile, I can't see any pets, which I would assume means the pets are hidden, for good reason with something like that I would think. But when I click on the homestead link that's underneath the pet, I can see all the pets that are in the ungrouped group.

I would think that this is something that is true with all hidden pets, if you happen to find them by going through IDs. And I'm guessing being able to do this would pretty much ruin the point of hiding the pets, if someone finds a pet through ID, of course. Figured it was probably worth a mention here. xD

This is a good thing to point out. While it's not a big security issue, it may be something I fix in a later update.

Aralas wrote:
I was wondering why every time I make a new group in my Homestead, another extra group is created with the title: New Group.

I made about 10 groups and now I have a bonus ten with the same title: new group. xD

EDIT: I just tried deleting some but I still had the same number as before.

That's weird. I couldn't reproduce the problem. Are you refreshing the page or anything? Refreshing right after you created a group could cause it to produce another. And you're totally unable to delete them?






























Forevermore wrote:
Image































-Site Help Corner-



Report Site Glitches Here

Rarity Updates

Site & Forum Rules

Eldemore Lore & Info



Image
"To Watch and Protect"

ImageImageImage
ImageImageImage
User avatar
Zayin
Code Wizard
 
Posts: 534
Joined: Thu Jan 17, 2013 11:29 pm

Re: Glitches and Errors (Please Post Here)

Postby Aralas » Tue Jun 10, 2014 8:44 pm

Aralas wrote:
I was wondering why every time I make a new group in my Homestead, another extra group is created with the title: New Group.

I made about 10 groups and now I have a bonus ten with the same title: new group. xD

EDIT: I just tried deleting some but I still had the same number as before.

Zayin wrote:That's weird. I couldn't reproduce the problem. Are you refreshing the page or anything? Refreshing right after you created a group could cause it to produce another. And you're totally unable to delete them?


I'm pretty sure I wasn't refreshing, but that may have been the case.
For some reason, now they are deleting so maybe it was just a temporary glitch? Nonetheless, thanks for your help, Zayin!
Image
Staff Member from 2014 to 2017.
This site will always hold a special place in my heart. Unfortunately, I'll no longer be able to remain an active member, but I wish you all the very, very best.
User avatar
Aralas
 
Posts: 3033
Joined: Sat Sep 14, 2013 9:01 pm

PreviousNext

Return to Report Technical Glitches

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest